už 3274 receptov

Pridaj recept

Dusený kaleráb

Dusený kaleráb

Zaradené v kategórii:
Kaleráb

Ingrediencie:

750 g kalerábu bez listov, 40 g masla, 20 g hladkej múky, 5 g cukru, voda, soľ


Postup prípravy:

Očistený a na kocky pokrájaný kaleráb dáme na rozpustené maslo, osolíme, trochu podlejeme vodou a dusíme. Počas dusenia kaleráb podlievame horúcou vodou, aby sa neprerušil var. Udusený kaleráb zaprášime múkou a povaríme. Nakoniec podľa chuti pridáme cukor. Kalráb možno pripraviť aj bez múky - prírodný.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: ľahká
  • Technika prípravy: dusenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Vyprážaný kaleráb
Vyprážaný kaleráb
Kalerábový prívarok
Kalerábový prívarok
Kalerábová polievka 1.
Kalerábová polievka 1.
Hrášok, mrkva a kaleráb so smotanou
Hrášok, mrkva a kaleráb so smotanou