už 3274 receptov

Pridaj recept

Dusený karbonátok 1.

Dusený karbonátok 1.

Zaradené v kategórii:
Hovädzie mäso

Ingrediencie:

50 g hovädzieho a 50 g teľacieho mäsa, 10 g sendvič a, 1/4 vajca, 10 g hladkej múky, 10 g masla, soľ


Postup prípravy:

Umyté hovädzie a teľacie mäso zomelieme, pridáme namočený sendvič, vajce a soľ, dobre premiešame a sformujeme karbonátky, ktoré podlejeme vodou a udusíme. Šťavu zahustíme nasucho opraženou múkou rozmiešanou v troche vody, povaríme a nakoniec pridáme čerstvé maslo.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: dusenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Dusený mäsový karbonátok
Dusený mäsový karbonátok
Dusený karbonátok 3.
Dusený karbonátok 3.
Dusený karbonátok 2.
Dusený karbonátok 2.
Karbonátky – krokety 1.
Karbonátky – krokety 1.