už 3274 receptov

Pridaj recept

Dusený karbonátok 3.

Dusený karbonátok 3.

Zaradené v kategórii:
Hovädzie mäso

Ingrediencie:

50 g hovädzieho a 30 g nemastného bravčového mäsa, 20 g sendviča, 1/2 vajca, 10 g masla, pažítka, soľ


Postup prípravy:

Hovädzie i bravčové mäso zomelieme, pridáme namočený sendvič, vajce a pokrájanú pažítku, osolíme a všetko spolu dobre premiešame. Z masy formujeme karbonátky, ktoré poukladáme na menší pekáč, podlejeme vodou a udusíme. Na udusené karbonátky dáme plátky čerstvého masla.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: dusenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Dusený mäsový karbonátok
Dusený mäsový karbonátok
Dusený karbonátok 1.
Dusený karbonátok 1.
Dusený karbonátok 2.
Dusený karbonátok 2.
Karbonátky – krokety 1.
Karbonátky – krokety 1.