už 3274 receptov

Pridaj recept

Džuveč so zeleninou

Džuveč so zeleninou

Zaradené v kategórii:
Bravčové mäso

Ingrediencie:

50 g masti, 80 g cibule, 250 g bravčového mäsa, 250 g zemiakov, 200 g zrelých rajčín, 200 g zelenej papriky, 1 mali baklažán, 1 malý karfiol, 200 g zelenej fazuľky, zelený petržlen


Postup prípravy:

Na masti speníme posekanú cibuľu, pridáme umyté na malé kúsky pokrájané mäso, osolíme a udusíme na polomäkko. Očistené zemiaky pokrájame na kocky. Rajčiny a baklažány olúpeme, papriky, karfiol, fazuľku očistíme a všetko pokrájame na kocky. Zmiešame s mäsom, pridáme posekaný zelený petržlen a všetko vložíme do vymastenej a strúhankou vysypanej ohňovzdornej misy a vo vyhriatej rúre upečieme.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: pečenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Džuveč
Džuveč
Džuveč po bulharsky
Džuveč po bulharsky
Salámové mištičky plnené zeleninou
Salámové mištičky plnené zeleninou
Teľací rezeň na rošte so zeleninou
Teľací rezeň na rošte so zeleninou