už 3274 receptov

Pridaj recept

Egrešová omáčka 1.

Egrešová omáčka 1.

Zaradené v kategórii:
Omáčky

Ingrediencie:

250 g egreša, 30 g masla, 30 g hladkej múky, voda, 1/4 l smotany, 1 lyžica kryštálového cukru, soľ


Postup prípravy:

Očistený egreš udusíme na masle, poprášime múkou, podlejeme vodou a smotanou. Pridáme cukor a podľa potreby soľ. Hotovú omáčku prepasírujeme cez sito.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: varenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Malinová omáčka
Malinová omáčka
Marhuľová omáčka
Marhuľová omáčka
Broskyňová omáčka
Broskyňová omáčka
Egrešová omáčka 2.
Egrešová omáčka 2.