už 3274 receptov

Pridaj recept

Fašírky z mäsa a zemiakov

Fašírky z mäsa a zemiakov

Zaradené v kategórii:
Bravčové mäso

Ingrediencie:

500 g bravčoviny, 3 stredne veľké zemiaky, mlieko, 1/2 rožka, soľ, mleté čierne korenie, 2 vajcia, postrúhaná citrónová, kôra, žemľové omrvinky, olej


Postup prípravy:

Na mäsovom mlynčeku dvakrát pomelieme mäso, v šupke uvarené, olúpané zemiaky a v mlieku namočený vytlačený rožok. Masu osolíme, okoreníme, pridáme 1 vajce, štipku postrúhanej citrónovej kôry a dobre premiešame. Z hmoty formujeme fašírky, obaľujeme ich v rozšľahanom vajci, žemľových omrvinkách a vyprážame v horúcom oleji.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: vyprážanie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Fašírky z miešaného mäsa
Fašírky z miešaného mäsa
Kliknite pre zväčšenie obrázka: Teľacie fašírky s rozmarínom
Teľacie fašírky s rozmarínom
Plnené fašírky
Plnené fašírky
Lovecká pochúťka
Lovecká pochúťka