Fazuľová polievka s údeným mäsom a so zeleninou
Zaradené v kategórii:
Strukovinové polievky

Ingrediencie:
300 g údeného mäsa, 100 g suchej fazule, 100 g koreňovej zeleniny (mrkva, petržlen), 30 g oleja, 30 g hladkej múky, 20 g cibule, voda, soľ
Postup prípravy:
Umytú, namočenú fazuľu varíme vo vode, v ktorej bola namočená, s údeným mäsom. Neskoršie pridáme očistenú, pokrájanú zeleninu. Z oleja a múky pripravíme ružovú zápražku, pridáme posekanú cibuľu, popražíme, zalejeme vodou, prilejeme k uvarenej fazuli s mäsom, osolíme a spolu ešte povaríme.
Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy
- Počet porcií: neurčené
- Čas prípravy: neurčené
- Čas varenia: neurčené
- Náročnosť prípravy: stredná
- Technika prípravy: varenie
- Kuchyňa: neurčené
- Príležitosť: jedlá na každý deň
- Lacné jedlo: nie
- Poslať recept známemu
- Tlačiť recept
- Komentáre (0)
- Zdieľať cez Facebook
Komentáre:
Súvisiace recepty
![]() Zelerový šalát s údeným mäsom | ![]() Zapekané zemiaky s údeným mäsom | ![]() Fazuľová polievka so zeleninou a s rezancami | ![]() Hrachová polievka s údeným mäsom |