už 3274 receptov

Pridaj recept

Frankfurtské teľacie mäso

Frankfurtské teľacie mäso

Zaradené v kategórii:
Teľacie stehno

Ingrediencie:

400 g teľacieho stehna, 100 g párkov, 40 g oleja, 40 g cibule, 20 g hladkej múky, 2 dl smotany alebo 1/4 l mlieka, mletá červená paprika, voda, soľ


Postup prípravy:

Umyté teľacie mäso prešpikujeme párkami. Na oleji zapeníme pokrájanú cibuľku. Pridáme mäso, červenú papriku, soľ, podlejeme vodou a dusíme. Udusené mäso vyberieme, šťavu zahustíme smotanou, v ktorej sme rozmiešali múku a povaríme. Podávame s ryžou, tarhoňou alebo s knedľou.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: dusenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Pečené teľacie kolienka so slaninou
Pečené teľacie kolienka so slaninou
Teľacie mäso pečené na slanine
Teľacie mäso pečené na slanine
Teľacie ragú 1.
Teľacie ragú 1.
Frankfurtské pečené mäso
Frankfurtské pečené mäso