už 3274 receptov

Pridaj recept

Huby vo vlastnej šťave

Zaradené v kategórii:
Hubové zaváraniny

Ingrediencie:

huby, soľ


Postup prípravy:

Očistené huby pokrájame na menšie kúsky, trošku osolíme a dusíme vo vlastnej šťave. Udusené huby plníme do pohárov asi do 3/4, uzavrieme a sterilizujeme 1 hodinu pri 100 stupňoch celzia. Pri tomto spôsobe si uchovajú pôvodnú chuť. Takto môžeme sterilizovať huby na oleji, masle alebo inom tuku.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: ľahká
  • Technika prípravy: konzervácia
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: neurčené
  • Lacné jedlo: áno

Súvisiace recepty

Jazyk na hubách 1.
Jazyk na hubách 1.
Vaječná omeleta s hubami
Vaječná omeleta s hubami
Mäsová roláda plnená kelom a hríbmi
Mäsová roláda plnená kelom a hríbmi
Hovädzie dusené na hubách
Hovädzie dusené na hubách