už 3274 receptov

Pridaj recept

Hydinový šalát 1.

Hydinový šalát 1.

Zaradené v kategórii:
Mäsové šaláty

Ingrediencie:

400 g pečeného mäsa z hydiny bez kostí, 60 g konzervovaného hrášku, 100 g jabĺk, 100 g zeleru, mleté čierne korenie, 100 g hotovej majonézy, 1 dl kyslej smotany, soľ, ocot


Postup prípravy:

Pečené mäso z hydiny vykostíme, pokrájame na rezance, pridáme hrášok z konzervy, olúpané, jaderníkov zbavené a nastrúhané jablko, trochu vareného a na rezance pokrájaného zeleru, okoreníme, pridáme majonézu a smotanu, osolíme, okyslíme octom a všetko spolu zľahka premiešame.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

Súvisiace recepty

Hydinový šalát 3.
Hydinový šalát 3.
Hydinový šalát 2.
Hydinový šalát 2.
Kliknite pre zväčšenie obrázka: Hlávkový šalát s jogurtom
Hlávkový šalát s jogurtom
Zapekaný hlávkový šalát s jogurtom
Zapekaný hlávkový šalát s jogurtom