už 3274 receptov

Pridaj recept

Jelenie rezne na čiernom korení

Jelenie rezne na čiernom korení

Zaradené v kategórii:
Jelenie mäso

Ingrediencie:

500 g jelenieho mäsa zo stehna, 60 g oleja, 40 g cibule, 100 g hladkej múky, soľ, mleté čierne korenie


Postup prípravy:

Mäso pokrájame na štyri rezne, okraje narežeme, naklepeme, posolíme, okoreníme, pomúčime a na rozpálenom oleji z oboch strán opečieme. Opečené rezne vyberieme, na oleji zapeníme postrúhanú cibuľu, pridáme rezne, podlejeme vodou a dusíme. Mäkké rezne vyberieme a šťavu precedíme na rezne. Podávame s ryžou alebo so zemiakmi a s uhorkou alebo so šalátom.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: dusenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Jelenie rezne na víne
Jelenie rezne na víne
Hovädzie mäso na mletom čiernom korení
Hovädzie mäso na mletom čiernom korení
Anglická sviečkovica
Anglická sviečkovica
Výborné kuracie rezne v jogurtovej marináde
Výborné kuracie rezne v jogurtovej marináde