Kalerábová polievka zapražená
Zaradené v kategórii:
Zeleninové polievky

Ingrediencie:
2 mladé nedrevnaté kaleráby aj s listami, 1 1/4 litra vody, soľ, 20 g masti, 20 g hladkej múky, mleté čierne korenie, 40 g cestoviny
Postup prípravy:
Mladé kaleráby očistíme a spolu s mladými listami pokrájame na rezance. Dáme do vody, osolíme a varíme. Z masti a múky upražíme svetlú zápražku, vložíme do polievky a povaríme. Okoreníme mletým čiernym korením a do hotovej polievky zavaríme ľubovolnú cestovinu.
Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy
- Počet porcií: neurčené
- Čas prípravy: neurčené
- Čas varenia: neurčené
- Náročnosť prípravy: ľahká
- Technika prípravy: varenie
- Kuchyňa: neurčené
- Príležitosť: jedlá na každý deň
- Lacné jedlo: áno
- Poslať recept známemu
- Tlačiť recept
- Komentáre (0)
- Zdieľať cez Facebook
Komentáre:
Súvisiace recepty
![]() Kalerábová polievka 2. | ![]() Kalerábová polievka 3. | ![]() Kalerábová polievka 1. | ![]() Kalerábová polievka 4. |