už 3274 receptov

Pridaj recept

Kalerábový prívarok

Kalerábový prívarok

Zaradené v kategórii:
Kaleráb

Ingrediencie:

4 väčšie kaleráby, 40 g masla, 40 g hladkej múky, 1/2 l mlieka, soľ, 10 g cukru, voda


Postup prípravy:

Očistený kaleráb pokrájaný na kocky zalejeme vriacou vodou a prikrytý varíme. Z masla a múky pripravíme bledú zápražku, ktorú zalejeme vodou z kalerábu a mliekom a povaríme. Nakoniec pridáme uvarený kaleráb, nadrobno posekané kalerábové mladé listy a cukor.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: ľahká
  • Technika prípravy: varenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Kalerábový prívarok 1.
Kalerábový prívarok 1.
Kalerábový prívarok s kelom
Kalerábový prívarok s kelom
Tekvicový prívarok 5.
Tekvicový prívarok 5.
Špenátový prívarok 3.
Špenátový prívarok 3.