už 3274 receptov

Pridaj recept

Kapustové lokše 3.

Kapustové lokše 3.

Zaradené v kategórii:
Kapusta, kel

Ingrediencie:

400 g hladkej múky, 700 g hlávkovej kapusty, soľ, čierne korenie, 80 g masti


Postup prípravy:

Očistenú hlávkovú kapustu umyjeme, nadrobno posekáme, osolíme pridáme múku, čierne korenie a vypracujeme cesto, ktoré pokrájame na rovnaké kúsky. Rozvaľkáme ich na pomúčenej doske na 3 mm hrúbku pečieme na platni z obidvoch strán do ružova. Potom ich potrieme masťou a horúce podávame s kyslým mliekom.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

Súvisiace recepty

Kapustové lokše 1.
Kapustové lokše 1.
Kapustové lokše 4.
Kapustové lokše 4.
Kapustové lokše 2.
Kapustové lokše 2.
Zemiakové lokše s kyslou kapustou
Zemiakové lokše s kyslou kapustou