už 3274 receptov

Pridaj recept

Kapustové lokše 4.

Kapustové lokše 4.

Zaradené v kategórii:
Kapusta, kel

Ingrediencie:

750 g hlávkovej kapusty, 450 g hladkej múky, soľ, mleté čierne korenie, 60 g masti


Postup prípravy:

Očistenú hlávkovú kapustu posekáme nadrobno, pridáme soľ, múku a vypracujeme cesto. Pokrájame ho na kúsky, ktoré na pomúčenom lopári rozvaľkáme do kruhu na hrúbku stebla a pečieme na horúcej čistej platni. Upečené lokše pomastíme posolenou masťou. Chutné sú s husacou masťou.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

Súvisiace recepty

Kapustové lokše 1.
Kapustové lokše 1.
Kapustové lokše 2.
Kapustové lokše 2.
Zemiakové lokše s kyslou kapustou
Zemiakové lokše s kyslou kapustou
Kapustové lokše 3.
Kapustové lokše 3.