už 3274 receptov

Pridaj recept

Kotlety z diviaka

Kotlety z diviaka

Zaradené v kategórii:
Srnčie mäso

Ingrediencie:

600 g rezňov s kosťou, 30 g údenej slaniny, 40 g oleja, 50 g cibule, 20 g hladkej múky, mleté čierne a nové korenie, voda, soľ


Postup prípravy:

Umyté kotlety posolíme, okoreníme čiernym a novým korením, obalíme hladkou múkou a na rozpálenom oleji opečieme z oboch strán. Potom ich vyberieme a na oleji opražíme slaninu a cibuľu pokrájané na drobné kocky. Pridáme kotlety, trochu vody a dusíme do mäkka. Podávame s dusenou ryžou alebo s opekanými zemiakmi a s dusenou červenou kapustou.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: dusenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Prírodné bravčové kotlety
Prírodné bravčové kotlety
Bravčové kotlety s pikantnou omáčkou
Bravčové kotlety s pikantnou omáčkou
Bravčové kotlety na cesnaku
Bravčové kotlety na cesnaku
Bravčové kotlety na rošte
Bravčové kotlety na rošte