Kurací paprikáš zo stehien

Kurací paprikáš tiež môžeme poznať pod názvami: kura na paprike či kurací perkelt. Jedlo je pôvodom z Maďarska a je u nás veľmi obľúbené. Pripravte si toto jedlo podľa nášho receptu. Omáčka je poctivá plná zeleniny a chutí vynikajúco. Ako prílohu zvoľte kolienka alebo klasické halušky. Odporúčame použiť kuracie stehná, kvôli ich vyššej šťavnatosti a chuti, ale možno použiť aj prsia.

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Gurmán recepty

Viac od autora

Grilovaná zelenina ako príloha
fit recept príloha Vegetariánske jedlo zdravé jedlo

Grilovaná zelenina ako príloha

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
Cviklovo-zemiakový šalát
cviklový šalát príloha Vegetariánske jedlo

Cviklovo-zemiakový šalát

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút
Domáca tatárska omáčka
Majonéza omáčka tatárska omáčka

Domáca tatárska omáčka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
Holandská omáčka
omáčka omáčky rýchle

Holandská omáčka

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
Domáce zemiakové lokše
lokše zemiakové lokše zemiaky

Domáce zemiakové lokše

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina
Vegánska šošovicová polievka
polievka vegan Vegetariánske jedlo

Vegánska šošovicová polievka

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút