už 3274 receptov

Pridaj recept

Kuracie prsia na tatarskej omačke 1.

Kuracie prsia na tatarskej omačke 1.

Zaradené v kategórii:
Hydina

Ingrediencie:

kuracie prsia, cibuľa, tatárska omáčka


Postup prípravy:

Postup prípravy:
4 väčšie cibule alebo množstvo podľa chuti nakrájame na kolieska, poukladáme na plech a polejeme troškou oleja. Kuracie prsia naklepeme ako rezne, okoreníme, osolíme, poukladáme na cibuľu a na vrch dáme 1 tatársku omáčku a dáme piecť. Veľmi chutné.
Podávame s ryžou a broskyňami.
Dobrú chuť.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: neurčené
  • Technika prípravy: neurčené
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: neurčené
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Kuracie prsia na tatárskej omáčke
Kuracie prsia na tatárskej omáčke
Kuracie prsia s broskyňou
Kuracie prsia s broskyňou
Kliknite pre zväčšenie obrázka: Vyprážané kuracie prsty
Vyprážané kuracie prsty
Kuracie prsia
Kuracie prsia