Liate cesto
Zaradené v kategórii:
Zavárky a vložky do polievok

Ingrediencie:
1 vajce, 3 lyžice mlieka, 40 g hladkej alebo polohrubej múky, soľ
Postup prípravy:
Do osolenej múky nalejeme v mlieku rozšľahané vajce a pripravíme riedke cestíčko, ktoré lejeme cez veľkú vidličku alebo hrubé strúhadlo do vriacej polievky a varíme 4 minúty.
Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy
- Počet porcií: neurčené
- Čas prípravy: neurčené
- Čas varenia: neurčené
- Náročnosť prípravy: stredná
- Technika prípravy: varenie
- Kuchyňa: neurčené
- Príležitosť: jedlá na každý deň
- Lacné jedlo: nie
- Poslať recept známemu
- Tlačiť recept
- Komentáre (0)
- Zdieľať cez Facebook
Komentáre:
Súvisiace recepty
![]() Polievka zo sušených húb | Polievka z kuracích drobkov s liatym cestom | Palacinky s mäsom | ![]() Medový závin nepečený |