Majonézový šalát
Zaradené v kategórii:
Majonézové šaláty

Ingrediencie:
1,2 kg zemiakov, 40 g cibule, 60 g kyslej uhorky, 1 žĺtok, 1 1/2 dl oleja, horčica, soľ, ocot, 20 g cukru, kyslá smotana
Postup prípravy:
Umyté uvarené zemiaky olúpeme a pokrájame na kolieska. Pridáme k nim posekanú cibuľu a pokrájané kyslé uhorky. Do rozmiešaného žĺtka za stáleho miešania prikvapkávame olej, potom primiešame horčicu, soľ, ocot, cukor, kyslú smotanu a takto pripravenú majonézu zmiešame so zemiakmi.
Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy
- Počet porcií: neurčené
- Čas prípravy: neurčené
- Čas varenia: neurčené
- Náročnosť prípravy: ľahká
- Technika prípravy: nevarené jedlá
- Kuchyňa: neurčené
- Príležitosť: jedlá na každý deň
- Lacné jedlo: nie
- Poslať recept známemu
- Tlačiť recept
- Komentáre (0)
- Zdieľať cez Facebook
Komentáre:
Súvisiace recepty
![]() Slávnostná obložená misa | ![]() Majonézový šalát s krabím mäsom | ![]() Majonézový šalát zo zveriny | ![]() Majonézový šalát z hydiny |