už 3274 receptov

Pridaj recept

Morčacie prsia na smotane 1.

Morčacie prsia na smotane 1.

Zaradené v kategórii:
Hydina

Ingrediencie:

1,5 kg morčacích pŕs, 300 g oravskej slaniny, 1 cibuľa, 4 dl sladkej smotany (33%), 2 ČL hladkej múky, 2 dl oleja, 400 g čerstvých šampiňónov, soľ, vegeta, mleté čierne korenie, mletá paprika, petržlenová vňať


Postup prípravy:

Morčacie prsia umyjeme, osušíme, nakrájame na rezne, osolíme a okoreníme. Opečieme na oleji. Slaninu nakrájame na kocky, opražíme, pridáme k nej nadrobno nakrájanú cibuľu a opražíme do sklovita. Šampiňóny nakrájame na štvrtiny a pridáme k cibuli. Opražíme, poprášime múkou a paprikou. Premiešame, prilejeme smotanu, vňať a všetko prevaríme. Dosolíme, okoreníme a ochutíme vegetou.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

Súvisiace recepty

Vyprážané morčacie prsia špeciál
Vyprážané morčacie prsia špeciál
Morčacie prsia na smotane
Morčacie prsia na smotane
Morčacie prsia a la Stroganov
Morčacie prsia a la Stroganov
Kuracie prsia na smotane 1.
Kuracie prsia na smotane 1.