už 3274 receptov

Pridaj recept

Mrazené filé na Argentínsky spôsob

Mrazené filé na Argentínsky spôsob

Zaradené v kategórii:
Rybie filé

Ingrediencie:

600 g mrazeného rybacieho filé, soľ, mleté čierne korenie, 1/4 citróna, 60 g masla, strúhanka, 250 g parmezánu, 20 g oleja, 2 dl bieleho vína


Postup prípravy:

Umyté rybacie filé rozdelíme na porcie, osolíme, okoreníme a pokvapkáme citrónovou šťavou. Ohňovzdornú misu vymastíme maslom, dno vysypeme strúhankou, dáme vrstvu nastrúhaného parmezánu, naň položíme pripravené filé a posypeme opäť vrstvou syra. Vrstvy striedame. Na poslednú položíme kúsky masla, pokvapkáme olejom, zalejeme vínom a pečieme v rúre pokiaľ syr nezačne hnednúť. Podávame v mise, v ktorej sme piekli, so zemiakmi a zeleninovým šalátom.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: pečenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Rybie filé na orientálny spôsob
Rybie filé na orientálny spôsob
Pečená ryba so zeleninou
Pečená ryba so zeleninou
Rybacie filé po orientálsky
Rybacie filé po orientálsky
Pečené rybacie filé s rajčiakmi v alobale
Pečené rybacie filé s rajčiakmi v alobale