Mrkvový prívarok 2.
Zaradené v kategórii:
Mrkva

Ingrediencie:
600 g mrkvy, 40 g masla, 40 g hladkej múky, 10 g cukru, 1/4 l mlieka, soľ, voda
Postup prípravy:
Umytú očistenú mrkvu pokrájanú na kocôčky uvaríme v osolenej vode. Mrkvu uvaríme v osolenej vode. Z masla a múky pripravíme bledú zápražku, ktorú zalejeme vodou z uvarenej mrkvy a mliekom. Prilejeme ju k uvarenej mrkve a spolu ešte povaríme. Nakoniec pridáme cukor.
Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy
- Počet porcií: neurčené
- Čas prípravy: neurčené
- Čas varenia: neurčené
- Náročnosť prípravy: ľahká
- Technika prípravy: varenie
- Kuchyňa: neurčené
- Príležitosť: jedlá na každý deň
- Lacné jedlo: nie
- Poslať recept známemu
- Tlačiť recept
- Komentáre (0)
- Zdieľať cez Facebook
Komentáre:
Súvisiace recepty
![]() Mrkvový prívarok 1. | ![]() Tekvicový prívarok 5. | ![]() Špenátový prívarok 3. | ![]() Mrkvový šalát s citrónom |