už 3274 receptov

Pridaj recept

Nátierka z baklažánov

Zaradené v kategórii:
Nátierky a pomazánky

Ingrediencie:

2 baklažány (200 g), 40 g oleja, 100 g cibule, 8 strúčikov cesnaku, soľ, mleté čierne korenie


Postup prípravy:

Na oleji zapeníme očistenú pokrájanú cibuľu, pridáme umytý, na kocky pokrájaný baklažán a pokrájaný cesnak. Osolíme a dusíme vo vlastnej šťave s malým prídavkom vody. Udusený baklažán rozmiešame šľahačom na kašu, okoreníme mletým čiernym korením, necháme vychladnúť a natierame na chlieb.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: ľahká
  • Technika prípravy: dusenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Baklažánová nátierka
Baklažánová nátierka
Kliknite pre zväčšenie obrázka: Baklažány plnené jahňacím mäsom
Baklažány plnené jahňacím mäsom
Musaka
Musaka
Zeleninová musaka
Zeleninová musaka