Ingrediencie
Cesto /tmavé/
1/2 hrnčeka práškového cukru
4 lyžice rumu
3 lyžice kakaa
2 lyžice masla
2 lyžice kondenzovaného mlieka
1 balíček piškótov
Náplň:
1/2 masla
1 hrnček kokosu
1/2 hrnčeka práškového cukru
2 lyžica rumu
Na obalenie: kokos
- 125 g Cukor práškový
- 4 pl Rum
- 3 pl Kakao
- 2 pl Mlieko v plechovke sladené
- 1 ks Detské piškóty
- 0.5 ks Maslo
- 250 g Kokos
- 125 g Cukor práškový
- 2 pl Rum
- 2 pl Maslo
Postup receptu
Doba prípravy:
30 min. + doba na prípravu
Postup:
Piškoty rozdrvíme, alebo umelieme, zmiešame s cukrom, kakaom, rumom, maslom a kondenzovaným mliekom a vypracujeme na cesto, ktoré dáme do chladničky stuhnúť.
Na náplň zmiešame maslo, cukor, kokos a rum.
Stuhnutú hmotu z chladničky vyváľame medzi mikroténovou fóliou na plát silný asi 0.5 cm o rozmeroch 15×25 cm.
Z náplne vytvarujeme valček dlhý 25 cm a pomocou mikroténu zavinieme cesto okolo náplne. Roládu zavinieme do fólie a dáme do chladničky aspoň na hodinu na stuhnutie.
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ