Párky s horčicou a paradajkami
Zaradené v kategórii:
Hydina

Ingrediencie:
3 ks párky, paradajky, horčica, chlieb, voda
Postup prípravy:
Párky olúpeme a ponoríme do vody, ktorú sme naliali do hrnca. Zapneme oheň.
Párky necháme v hrnci pokiaľ voda nezačne vrieť. Medzitým si pripravíme chlieb (ak nie je nakrájaný, nakrájame ho), horčicu a paradajky.
Po zovretí vody párky vyberieme (nie rukou!) a podávame s chlebom, horčicou a paradajkami. Môžeme aj s pivom alebo iným nápojom.
Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy
- Počet porcií: pre 1 osobu
- Čas prípravy:
- Čas varenia:
- Náročnosť prípravy: ľahká
- Technika prípravy: varenie
- Kuchyňa: neurčené
- Príležitosť: jedlá na každý deň
- Lacné jedlo: áno
- Poslať recept známemu
- Tlačiť recept
- Komentáre (0)
- Zdieľať cez Facebook
Komentáre:
Súvisiace recepty
![]() Frankfurtská polievka | ![]() Párkova polievka 1. | ![]() Párková polievočka | ![]() Párky v zemiakovom ceste 1. |