už 3274 receptov

Pridaj recept

Pečeň na hubách

Zaradené v kategórii:
Teľacie vnútornosti, Bravčová pečeň

Ingrediencie:

100 g sušených hríbov, olej, 1 cibuľa, 400 g teľacej alebo bravčovej pečene, hladká múka, 200 ml kyslej smotany, soľ, 40 g strúhaného syra


Postup prípravy:

Sušené huby necháme chvíľu povariť, potom ich z vody vyberieme a posekáme. Na oleji speníme nakrájanú cibuľu a pridáme odblanenú, na kocky narezanú pečeň, ktorú trošku opečieme a pridáme k nej posekané huby. Všetko spolu necháme podusiť, až kým nie je pečeň mäkká. Potom zmes poprášime hladkou múkou, zalejeme kyslou smotanou a podľa potreby osolíme. Takto pripravnú zmes dáme do zapekacej misy, posypeme strúhaným syrom a vo vyhriatej rúre zapečieme.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: pečenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: neurčené
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Pečeň na cibuli
Pečeň na cibuli
Anglická teľacia pečeň
Anglická teľacia pečeň
Bravčová pečeň prešpikovaná údenou slaninou
Bravčová pečeň prešpikovaná údenou slaninou
Pečeň na rošte so smotanou
Pečeň na rošte so smotanou