už 3274 receptov

Pridaj recept

Pečeň na rošte

Zaradené v kategórii:
Bravčová pečeň

Ingrediencie:

500 g bravčovej (teľacej) pečene, 10 g hladkej múky, 20 g oleja, 80 g masla, soľ, červená paprika, karí, mleté čierne korenie, soľ, 80 g kyslej uhorky, 10 g cibule


Postup prípravy:

Umytú pečeň odblaníme, pokrájame na osem menších plátkov, na okrajoch ich nasekneme, mierne naklepeme, obalíme v múke, v ktorej sme rozmiešali papriku, karí a čierne korenie. Potrieme ich olejom, poukladáme na rošt a pečieme z oboch strán v grile alebo v elektrickej rúre asi 10 až 20 minút. Pred podaním na každý plátok pečene položíme kúsok posoleného masla, do ktorého sme primiešali posekanú kyslú uhorku s cibuľou a podávame so zemiakmi a šalátom.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

Súvisiace recepty

Bravčová pečeň na ihle
Bravčová pečeň na ihle
Prírodná pečeň na rošte
Prírodná pečeň na rošte
Pečeň na rošte so smotanou
Pečeň na rošte so smotanou
Bravčová pečeň so slaninou na rošte
Bravčová pečeň so slaninou na rošte