už 3274 receptov

Pridaj recept

Pečená tekvica Hokkaido so sladkými cherry paradajkami

Pečená tekvica Hokkaido so sladkými cherry paradajkami

Zaradené v kategórii:
Tekvica, patizón

Ingrediencie:

- tekvica Hokkaido, - sladké zemiaky – batáty, - olivový olej, - mozzarella, - sladké cherry paradajky Ovoleza - ČERINKA a KOKTEJLKA, - čierne korenie, - soľ


Postup prípravy:

Ak milujete tekvice rovnako ako my, skúste si ich dnes upiecť. Garantujeme vám, že vaše chuťové poháriky zažijú explóziu chuti a spolu s pohárikom výborného bieleho vínka nádherne zavŕšite deň.

1. Zapekaciu misku zľahka potrite olivovým olejom. Poukladajte do nej ošúpanú a nakrájanú tekvicu, batáty, mozzarellu a cherry paradajky. Jemne osolíme a premiešame.

2. Vložíme do vopred vyhriatej rúry a zmes pečieme 20 – 30 minút pri teplote 170 stupňov C. Jedlo bude hotové, keď sa paradajky a mozzarella pekne sfarbia do zlatista.

3. Pre získanie lahodnejšej chuti môžeme pokrm posypať parmezánom. Syr je typický svojou sladkastou chuťou a vôňou, ku ktorej sa výborne hodí biele polosladké víno.

Prajeme dobrú chuť a “Na zdravie!”.

S láskou OVOZELA ❤

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

Súvisiace recepty

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Haloween tekvicový krém
Haloween tekvicový krém
Kliknite pre zväčšenie obrázka: Silvestrovská syrová misa
Silvestrovská syrová misa
Kliknite pre zväčšenie obrázka: Grécky šalát
Grécky šalát
Kliknite pre zväčšenie obrázka: Baklažánové závitky
Baklažánové závitky