už 3272 receptov

Pridaj recept

Pečeňové knedličky 2.

Pečeňové knedličky 2.

Zaradené v kategórii:
Mäsové jedlá

Ingrediencie:

80 g pečene, 20 g cibule, 1 vajce, 30 g strúhanky, 10 g hrubej múky, soľ, mleté čierne korenie, cesnak, majorán


Postup prípravy:

K zomletej pečeni pridáme celé vajce, postrúhanú cibuľku, majorán, rozotrený cesnak, korenie, soľ, strúhanku a múku. Všetko dobre premiešame a necháme asi štvrť hodiny stáť. Potom zo zmesi na pomúčenom lopári formujeme malé knedličky, ktoré zavárame do vriacej polievky. Namiesto knedličiek môžeme malou lyžičkou vykrajovať halušky alebo cez strúhadlo pretierať pečeňovú ryžu.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: varenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Pečeňové knedličky 3.
Pečeňové knedličky 3.
Pečeňové knedličky 1.
Pečeňové knedličky 1.
Kliknite pre zväčšenie obrázka: Hovädzia polievka s pečeňovými knedličkami
Hovädzia polievka s pečeňovými knedličkami
Tvarohové diabetické knedličky
Tvarohové diabetické knedličky