Pečeňové knedličky 3.
Zaradené v kategórii:
Zavárky a vložky do polievok

Ingrediencie:
40 g masla, 1 vajce, soľ, 100 - 150 g teľacej alebo hovädzej pečene, mleté čierne korenie, majorán, 1-2 strúčiky cesnaku, 100 g postrúhanej žemle
Postup prípravy:
V mise vymiešame maslo a vajce, pridáme trocha mletého čierneho korenia a majoránu, cesnak rozotretý so soľou, jemne naškrabanú pečeň, podľa potreby postrúhanú žemľu a všetko dobre premiešame. Zo zmesi sformujeme knedličky, ktoré povaríme v hotovej hovädzej polievke 3 až 5 minút.
Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy
- Počet porcií: neurčené
- Čas prípravy: neurčené
- Čas varenia: neurčené
- Náročnosť prípravy: stredná
- Technika prípravy: varenie
- Kuchyňa: neurčené
- Príležitosť: jedlá na každý deň
- Lacné jedlo: nie
- Poslať recept známemu
- Tlačiť recept
- Komentáre (0)
- Zdieľať cez Facebook
Komentáre:
Súvisiace recepty
![]() Pečeňové knedličky 2. | ![]() Pečeňové knedličky 1. | Hovädzia polievka s pečeňovými knedličkami | ![]() Tvarohové diabetické knedličky |