Pečený pór s vajcom
Zaradené v kategórii:
Cibuľa, pór

Ingrediencie:
8 pórov, soľ, 50 g masla, mleté čierne korenie, 4 vajcia, zelená petržlenová vňať, 40 g ementálskeho syra
Postup prípravy:
Očistený pór uvaríme v osolenej vode, scedíme, pokrájame na drobné kolieska, ktoré opražíme na rozpustenom masle, osolíme, okoreníme, premiešame s rozšľahanými vajciami. Keď vajcia zhustnú, posypeme pokrm posekanou petržlenovou vňaťou, strúhaným syrom a podávame s varenými zemiakmi s maslom.
Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy
- Počet porcií: neurčené
- Čas prípravy: neurčené
- Čas varenia: neurčené
- Náročnosť prípravy: stredná
- Technika prípravy: pečenie
- Kuchyňa: neurčené
- Príležitosť: jedlá na každý deň
- Lacné jedlo: nie
- Poslať recept známemu
- Tlačiť recept
- Komentáre (0)
- Zdieľať cez Facebook
Komentáre:
Súvisiace recepty
![]() Pečený králik | ![]() Pstruh pečený na masle | ![]() Pečený pstruh v alobale | ![]() Kôprová omáčka s vajcom |