už 3274 receptov

Pridaj recept

Pečený pór s vajcom

Pečený pór s vajcom

Zaradené v kategórii:
Cibuľa, pór

Ingrediencie:

8 pórov, soľ, 50 g masla, mleté čierne korenie, 4 vajcia, zelená petržlenová vňať, 40 g ementálskeho syra


Postup prípravy:

Očistený pór uvaríme v osolenej vode, scedíme, pokrájame na drobné kolieska, ktoré opražíme na rozpustenom masle, osolíme, okoreníme, premiešame s rozšľahanými vajciami. Keď vajcia zhustnú, posypeme pokrm posekanou petržlenovou vňaťou, strúhaným syrom a podávame s varenými zemiakmi s maslom.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: pečenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Pečený králik
Pečený králik
Pstruh pečený na masle
Pstruh pečený na masle
Pečený pstruh v alobale
Pečený pstruh v alobale
Kôprová omáčka s vajcom
Kôprová omáčka s vajcom