Pečený pstruh s bylinkovým maslom

Pečený pstruh s bylinkovým maslom je jedlo pozostavené len z pár ingrediencií, ale i tak prekvapí svojou bohatou chuťou. Pstruh je sladkovodná ryba, ktorá žije v našich končinách a jej mäso je veľmi jemné a lahodné. Keď si ho správne ochutíte a pripravíte, nebudete sa vedieť tohto pokrmu dojesť. Ryby sú veľmi prospešné, kvôli omega-3 mastným kyselinám a kvalitným bielkovinám. Môžete si ho pripraviť s obyčajným maslom a samostatne použiť bylinky alebo si pripravte za pár minút vynikajúce bylinkové maslo podľa nášho receptu.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Gurmán recepty

Viac od autora

Sacherová torta
čokoláda sacherová torta torta

Sacherová torta

Náročnosť
Čas prípravy
3 hodiny
Chilli con carne s mletým mäsom
chilli tip na obed

Chilli con carne s mletým mäsom

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút
Plnené orechy s čokoládoovým krémom
orechy vianoce vianočný recept

Plnené orechy s čokoládovým krémom

Náročnosť
Čas prípravy
4 hodiny
Ananásová pikantná salsa
snack vegan zdravé

Ananásová pikantná salsa

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
Domáca tatárska omáčka
Majonéza omáčka tatárska omáčka

Domáca tatárska omáčka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
Ryžové rezance v arašidovej omáčke
arašidové maslo fit recept zdravé jedlo

Ryžové rezance v arašidovej omáčke

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút