Ingrediencie
260 g hladká múka
260 g polohrubá múka
4 PL olivový olej
2 KL soľ
1 KL cukor
300 ml voda
42 g kvasnice
bazalka
oregano
tymián
400 g syr (na strúhanie napr.eidam)
kečup
kukurica
1 ks paprika
šunka
chilli papričky
syr niva
1 ks cibuľa
klobása
slanina
- 260 g Múka hladká
- 260 g Múka polohrubá
- 4 pl Olej olivový
- 2 cl Soľ
- 1 cl Cukor biely
- 300 ml Voda
- 400 g Syr Eidam 30%
- 1 ks Paprika červená
- 1 ks Cibuľa
- 42 g Droždie
- 1 ks Klobása
- 1 ks Slanina
Postup receptu
-
Potrebujeme hladkú múku, polohrubú múku, olivový olej, soľ, cukor, vodu a kvasnice.
-
Zamieste cesto a narobte z neho 4 pizze-ako paradajkový základ použite obyčajný kečup! Skúšala som rôzne pretlaky a neviem čo, ale nebolo to ono.
-
Do kečupu k tomu ale zamiešajte ešte roztlačený cesnak a nasledujúce korenia: bazalka, oregano a tymián.
-
Na pizzu si dáme čo chceme a dáme piecť na 230 stupňov a režim na teplovzdušný ohrev zospodu a pizzu dajte čo najnižšie.
-
Trúbu nechajte dopredu poriadne rozhicovať a potom ju tam nechajte asi 10 minút, príp. podľa potreby.
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ