už 3274 receptov

Pridaj recept

Plnené bravčové rezne

Plnené bravčové rezne

Zaradené v kategórii:
Bravčové mäso

Ingrediencie:

4 bravčové rezne (jeden asi 150 g), soľ, 80 g masla, 4 plátky šunky, 140 g cibule, 200 g húb (pečiarky), mleté čierne korenie, 1 lyžička paradajkového pretlaku, zelená petržlenová vňať


Postup prípravy:

Dobre vyklepané rezne osolíme opražíme po oboch stranách na polovici masla. Potom ich vyberieme, na každý dáme plátok šunky a naplníme plnkou. V masle, ktoré zostalo po opražení mäsa, speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme očistené a na plátky nakrájané huby, mleté čierne korenie, paradajkový pretlak a soľ podľa potreby. Takto pripravenú plnku rozdelíme na rezne, zvinieme, previažeme niťou a dáme na druhú polovicu masla dusiť. Občas podlievame vývarom z polievky alebo horúcou vodou. Podávame so zemiakmi.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: dusenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Švédske bravčové rezne
Švédske bravčové rezne
Lahôdkové rezne v alobale
Lahôdkové rezne v alobale
Bravčové rezne v alobale
Bravčové rezne v alobale
Bravčové mäso dusené na rajčiakoch
Bravčové mäso dusené na rajčiakoch