Poludňajšia – polievka
Zaradené v kategórii:
Gulášové a mäsové polievky

Ingrediencie:
120 g fazule, 40 g jačmenných krúp, 250 g údeného mäsa, 40 g mrkvy, 30 g petržlenu, voda, soľ
Postup prípravy:
Mäso pokrájame na menšie kúsky a dáme variť s namočenou fazuľou. Neskoršie pridáme pokrájanú zeleninu, krúpy a spolu dovaríme. Podľa chuti dosolíme.
Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy
- Počet porcií: neurčené
- Čas prípravy: neurčené
- Čas varenia: neurčené
- Náročnosť prípravy: stredná
- Technika prípravy: varenie
- Kuchyňa: slovenská kuchyňa
- Príležitosť: jedlá na každý deň
- Lacné jedlo: nie
- Poslať recept známemu
- Tlačiť recept
- Komentáre (0)
- Zdieľať cez Facebook
Komentáre:
Súvisiace recepty
![]() Rajčiaková polievka 2. | ![]() Krémová polievka z mrkvy | ![]() Pečeňová polievka 2. | ![]() Zvara – polievka |