Prívarok z hlávkovej kapusty s rajčinami
Zaradené v kategórii:
Prívarky

Ingrediencie:
600 g hlávkovej kapusty, soľ, m1eté čierne korenie, rasca, 100 g rajčinového pretlaku, 50 g masti, 40 g hladkej múky, 40 g cibule, cukor, ocot
Postup prípravy:
Kapustu očistíme, umyjeme a nakrájame na rezance. Dáme do rajnice, osolíme, posypeme mletým. čiernym korením, mletou rascou, zalejeme vriacou vodou, pridáme rajčinový pretlak a varíme. Z masti a múky upražíme ružovú zápražku, do ktorej pridáme nadrobno posekanú cibuľu, troška opražíme a dáme do kapusty. Pridáme podľa chuti cukor a troška octu a povaríme.
Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy
- Počet porcií: neurčené
- Čas prípravy: neurčené
- Čas varenia: neurčené
- Náročnosť prípravy: stredná
- Technika prípravy: varenie
- Kuchyňa: neurčené
- Príležitosť: jedlá na každý deň
- Lacné jedlo: nie
- Poslať recept známemu
- Tlačiť recept
- Komentáre (0)
- Zdieľať cez Facebook
Komentáre:
Súvisiace recepty
Kapustový šalát 1. | ![]() Kapustový šalát s kapiou | ![]() Kapustový jednoduchý šalát | Kapustový šalát s chrenom |