Rajčiny plnené vajciami
Zaradené v kategórii:
Paradajka

Ingrediencie:
4 väčšie tvrdé rajčiny, 4 vajcia, 20 g tvrdého syra, soľ, mleté čierne korenie, zelený petržlen
Postup prípravy:
Očistené rajčiny umyjeme, poutierame, okolo stopky vykrojíme a jaderník vyberieme lyžičkou. Do každej rajčiny rozklepneme jedno vajce, posypeme strúhaným syrom, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a posypeme posekaným zeleným petržlenom. Poukladáme do vymastenej ohňovzdornej misy a prikryté dusíme, až vajcia stuhnú. Podávame teplé.
Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy
- Počet porcií: neurčené
- Čas prípravy: neurčené
- Čas varenia: neurčené
- Náročnosť prípravy: stredná
- Technika prípravy: dusenie
- Kuchyňa: neurčené
- Príležitosť: jedlá na každý deň
- Lacné jedlo: nie
- Poslať recept známemu
- Tlačiť recept
- Komentáre (0)
- Zdieľať cez Facebook
Komentáre:
Súvisiace recepty
Caprese | ![]() Vyprážané plnené šampiňóny | Hovädzí guláš so zeleninou | ![]() Vajcový šalát s hubami |