už 3274 receptov

Pridaj recept

Rajčiny plnené vajciami

Rajčiny plnené vajciami

Zaradené v kategórii:
Paradajka

Ingrediencie:

4 väčšie tvrdé rajčiny, 4 vajcia, 20 g tvrdého syra, soľ, mleté čierne korenie, zelený petržlen


Postup prípravy:

Očistené rajčiny umyjeme, poutierame, okolo stopky vykrojíme a jaderník vyberieme lyžičkou. Do každej rajčiny rozklepneme jedno vajce, posypeme strúhaným syrom, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a posypeme posekaným zeleným petržlenom. Poukladáme do vymastenej ohňovzdornej misy a prikryté dusíme, až vajcia stuhnú. Podávame teplé.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: dusenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Caprese
Caprese
Vyprážané plnené šampiňóny
Vyprážané plnené šampiňóny
Kliknite pre zväčšenie obrázka: Hovädzí guláš so zeleninou
Hovädzí guláš so zeleninou
Vajcový šalát s hubami
Vajcový šalát s hubami