Rascová polievka 1.
Zaradené v kategórii:
Zapražené polievky a zápražky

Ingrediencie:
40 g oleja, 20 g hladkej múky, voda, soľ, rasca
Postup prípravy:
Z oleja a múky pripravíme červenú zápražku, pridáme do nej pomletú rascu, popražíme, zalejeme vodou alebo vývarom z kostí, osolíme a povaríme. Do hotovej polievky dáme opražený chlieb alebo žemľu.
Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy
- Počet porcií: neurčené
- Čas prípravy: neurčené
- Čas varenia: neurčené
- Náročnosť prípravy: ľahká
- Technika prípravy: varenie
- Kuchyňa: neurčené
- Príležitosť: jedlá na každý deň
- Lacné jedlo: nie
- Poslať recept známemu
- Tlačiť recept
- Komentáre (0)
- Zdieľať cez Facebook
Komentáre:
Súvisiace recepty
![]() Rascová polievka so žemľou | ![]() Rascová polievka s krupicou | ![]() Rascová polievka so zeleninou | ![]() Rajčiaková polievka 2. |