už 3274 receptov

Pridaj recept

Rizoto s hríbmi, paradajkami a paprikou

Rizoto s hríbmi, paradajkami a paprikou

Zaradené v kategórii:
Rizoto

Ingrediencie:

20 g oleja, 300 g ryže, 30 g oleja, 40 g cibule, 250 g hríbov, 150 g zelenej papriky, 100 g paradajok, mleté čierne korenie, soľ, voda


Postup prípravy:

Umytú ryžu opečieme na oleji, zalejeme vodou, posolíme a prikrytú udusíme. Na oleji zapeníme pokrájanú cibuľu, pridáme umyté pokrájané hríby, korenie, trocha vody a dusíme. Pred dodusením pridáme k hríbom očistenú pokrájanú papriku a paradajky a dodusíme. Udusenú ryžu zmiešame s hríbmi udusenými so zeleninou. Podávame so šalátom.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: dusenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Kelová omeleta s hríbmi
Kelová omeleta s hríbmi
Bryndzová nátierka s vajcom
Bryndzová nátierka s vajcom
Zapekaná cestoviny s hríbmi
Zapekaná cestoviny s hríbmi
Baraní pilav
Baraní pilav