Rybací šalát so syrom
Zaradené v kategórii:
Rybacie šaláty, Tuniak

Ingrediencie:
250 g údeného tuniaka (alebo makrely), 100 g ementálu, 1 jablko, 150 g uvarenej ryže, soľ, cukor, mleté čierne korenie, 2,5 dl kyslej pochúťkovej smotany
Postup prípravy:
Údeného tuniaka alebo makrelu dobre vykostíme a pokrájame na kocky. Syr nakrájame na stredne hrubé plátky, očistené jablko postrúhame a všetko vložíme do šalátovej misy. Premiešame, pridáme ryžu, soľ, cukor, mleté čierne korenie, kyslú smotanu a opäť dobre premiešame. Podávame ako predjedlo, ale aj ako zdravú a rýchlu večeru s čerstvým pečivom alebo čiernym chlebom.
Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy
- Počet porcií: neurčené
- Čas prípravy: neurčené
- Čas varenia: neurčené
- Náročnosť prípravy: ľahká
- Technika prípravy: nevarené jedlá
- Kuchyňa: neurčené
- Príležitosť: jedlá na každý deň
- Lacné jedlo: nie
- Poslať recept známemu
- Tlačiť recept
- Komentáre (0)
- Zdieľať cez Facebook
Komentáre:
Súvisiace recepty
![]() Vaječný rybací šalát | ![]() Hlávkový šalát so syrom | ![]() Jarný rybací šalát | ![]() Zapekaný hlávkový šalát s jogurtom |