už 3274 receptov

Pridaj recept

Rybacia polievka 2.

Rybacia polievka 2.

Zaradené v kategórii:
Rybacie polievky

Ingrediencie:

rybacie hlavy a vnútornosti, 120 g miešanej koreňovej zeleniny, 20 g cibule, 20 g oleja, 20 g hrubej múky, 20 g krupice, 2 dl mlieka, voda, soľ, mleté čierne korenie, zelená petržlenová vňať


Postup prípravy:

Očistené rybacie vnútornosti a hlavy vložíme do studenej vody a varíme. Pokrájanú zeleninu zalejeme vývarom z nich a uvaríme. Z tuku, múky a krupice pripravíme bledú zápražku, pridáme do nej postrúhanú cibuľu, popražíme, rozriedime vodou a mliekom a spolu so zeleninou povaríme. Osolíme, okoreníme a nakoniec pridáme obraté posekané rybacie mäso a posekanú zelenú petržlenovú vňať. Do polievky môžeme pridať pokrájanú opraženú žemľu. Polievku možno pripraviť aj bez mlieka.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: varenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Rybacia polievka 1.
Rybacia polievka 1.
Rybacia pomazánka
Rybacia pomazánka
Rybacia polievka so zeleninou
Rybacia polievka so zeleninou
Rybacia nátierka
Rybacia nátierka