už 3274 receptov

Pridaj recept

Rybacie filé po Nemecky

Rybacie filé po Nemecky

Zaradené v kategórii:
Rybie filé

Ingrediencie:

500 g rybieho filé, citrónová šťava, 1 malá lyžička worchesteru, soľ, mleté čierne korenie, hladká múka, 2 vajcia, 1 malá lyžička mletej červenej papriky, 1 – 2 veľké lyžice kečupu, 100 g strúhanky, 100 g nastrúhaného syra, olej na vyprážanie


Postup prípravy:

Zmrazené rybie filé pokrájame na dva centimetre široké obdĺžníky, rozložíme ich na misu, pokvapkáme citrónovou šťavou, worchesterom, osolíme, okoreníme a necháme asi 20 minút postáť. Potom ich obalíme v múke a rozšľahaných vajciach, do ktorých sme zamiešali mletú papriku a kečup. Nakoniec obalíme v preosiatej strúhanke premiešanej s postrúhaným syrom. Obalené rybie filé vypražíme v dobre rozohriatom oleji.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

Súvisiace recepty

Rybacie filé na šampiňónoch
Rybacie filé na šampiňónoch
Rybacie filé pečené so syrom
Rybacie filé pečené so syrom
Rybacie karbonátky 2.
Rybacie karbonátky 2.
Rybacie filé s paradajkami a cibuľou
Rybacie filé s paradajkami a cibuľou