už 3274 receptov

Pridaj recept

Rybacie filé po seversky

Rybacie filé po seversky

Zaradené v kategórii:
Rybie filé

Ingrediencie:

600 g mrazeného rybacieho filé, soľ, mleté čierne korenie, 20 g hladkej múky, 20 g masla, 2 dl bieleho vína, chren, kôpor, 2 vajcia uvarené natvrdo


Postup prípravy:

Rybacie filé, necháme čiastočne rozmraziť, rozdelíme ho na porcie, osolíme, obalíme v múke a po oboch stranách opečieme na rozpálenom masle. Opečené filé zalejeme vínom a za občasného polievania vlastnou šťavou upečieme v horúcej rúre. Upečené porcie, polejeme vlastnou šťavou, posypeme postrúhaným chrenom, nadrobno posekaným kôprom a ozdobíme na mesiačiky pokrájanými natvrdo uvarenými vajciami. Podávame s varenými zemiakmi posypanými zelenou petržlenovou vňaťou.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: pečenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Rybacie filé na šampiňónoch
Rybacie filé na šampiňónoch
Rybacie filé pečené so syrom
Rybacie filé pečené so syrom
Rybacie karbonátky 2.
Rybacie karbonátky 2.
Rybacie filé s paradajkami a cibuľou
Rybacie filé s paradajkami a cibuľou