už 3274 receptov

Pridaj recept

Rybacie filé s paradajkami a cibuľou

Rybacie filé s paradajkami a cibuľou

Zaradené v kategórii:
Rybie filé

Ingrediencie:

600 g mrazeného rybacieho filé, soľ, 10 g hladkej múky, 40 g oleja, 150 g cibule, 250 g paradajok, 20 g masla zelená petržlenová vňať


Postup prípravy:

Rybacie filé nakrájame na porcie, osolíme, zaprášime múkou a na oleji po oboch stranách opečieme. Na opečené porcie ryby poukladáme kolieska nakrájanej cibule, plátky olúpaných a na kolieska nakrájaných paradajok, pokvapkáme roztopeným maslom, posypeme posekanou petržlenovou vňaťou a dusíme pod pokrývkou asi 15 minút. Môžeme aj v rúre zapiecť. Ako prílohu podávame opekané zemiaky.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: dusenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Rybacie karbonátky 2.
Rybacie karbonátky 2.
Rybacie filé na šampiňónoch
Rybacie filé na šampiňónoch
Rybacie filé pečené so syrom
Rybacie filé pečené so syrom
Karbonátky z rybacieho filé
Karbonátky z rybacieho filé