už 3274 receptov

Pridaj recept

Rybacie filé z pečiarkami

Rybacie filé z pečiarkami

Zaradené v kategórii:
Rybie filé

Ingrediencie:

700 g rybacieho filé, 40 g oleja, 40 g cibule, 60 g pečiarok, 300 g ryže, 40 g masla, biele korenie, červená paprika, soľ, petržlenová vňať, citrónová šťava


Postup prípravy:

Mäso pokrájame na porcie, osolíme, pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme chvíľku odležať. Medzitým v mise z jenského skla na oleji do sklovita opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme umyté a pokrájané pečiarky, nadrobno posekanú petržlenovú vňať, korenie a udusíme do polomäkka. Potom pridáme umytú ryžu, osolíme, trochu opražíme a až nakoniec vložíme porcie ryby. Pokrm podlejeme trochou vody,(môže byť i mäsový vývar). Prikryjeme a vložíme do rozohriatej rúry a upečieme do mäkka. Pred servírovaním pokvapkáme porcie ryby rozpusteným maslom posypeme červenou paprikou a podávame s čerstvým zeleninovým šalátom.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: pečenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Rybacie filé na šampiňónoch
Rybacie filé na šampiňónoch
Rybacie filé pečené so syrom
Rybacie filé pečené so syrom
Rybacie karbonátky 2.
Rybacie karbonátky 2.
Rybacie filé s paradajkami a cibuľou
Rybacie filé s paradajkami a cibuľou