Šalátový prívarok 1.
Zaradené v kategórii:
Hlávkový šalát

Ingrediencie:
4 menšie hlávky šalátu, 40 g masla, 40 g hladkej múky, 20 g cibule, 10 g cukru, 1/4 l mlieka, voda, soľ, ocot, kôpor
Postup prípravy:
Z masla a múky pripravíme bledú zápražku, pridáme postrúhanú cibuľku a spolu popražíme. Zalejeme vodou a mliekom a povaríme. Nakoniec pridáme umytý šalát pokrájaný na rezance, osladíme, posolíme, okyslíme a pridáme posekaný kôpor. Šalát už nevaríme.
Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy
- Počet porcií: neurčené
- Čas prípravy: neurčené
- Čas varenia: neurčené
- Náročnosť prípravy: stredná
- Technika prípravy: dusenie
- Kuchyňa: neurčené
- Príležitosť: jedlá na každý deň
- Lacné jedlo: nie
- Poslať recept známemu
- Tlačiť recept
- Komentáre (0)
- Zdieľať cez Facebook
Komentáre:
Súvisiace recepty
![]() Šalátový prívarok 2. | ![]() Tekvicový prívarok 5. | ![]() Špenátový prívarok 3. | ![]() Jablkový prívarok |