už 3274 receptov

Pridaj recept

Sekané pečené mäso

Sekané pečené mäso

Zaradené v kategórii:
Teľacie pliecko

Ingrediencie:

200 g teľacieho mäsa z pliecka, 100 g bravčového mäsa z pliecka, 60 g žemlí, 40 g cibule, 0,5 dl mlieka, 10 g strúhanky, 40 g oleja, 1 vajce, soľ, cesnak, majorán, mleté čierne korenie, voda


Postup prípravy:

K zomletému teľaciemu a bravčovému mäsu pridáme v mlieku namočenú a vytlačenú žemľu, soľ, postrúhanú cibuľu, cesnak, majorán, korenie a vajce. Všetko dobre premiešame a na lopári posypanom strúhankou sformujeme valček, ktorý dáme na vymastený pekáč upiecť. Pri pečení podlievame horúcou vodou. Upečený pokrájame. Podávame so zemiakmi a s uhorkou.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: pečenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Pečené sekané mäso
Pečené sekané mäso
Zbojnícke pečené mäso
Zbojnícke pečené mäso
Pečeňový zvitok
Pečeňový zvitok
Teľacie mäso pečené na rasci
Teľacie mäso pečené na rasci