už 3274 receptov

Pridaj recept

Slepačia rizoto

Zaradené v kategórii:
Kuracie a slepačie mäso, Rizoto

Ingrediencie:

1/2 sliepky s drobkami, 50 g masti, 50 g cibule, 1 malá lyžička mletej papriky, soľ, 200 g ryže, mleté čierne korenie, majorán


Postup prípravy:

Očistenú sliepku a drobky umyjeme a pokrájame na malé kúsky. Na kastróli rozpustíme masť, na ktorej speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme pokrájané mäso, papriku, soľ a dusíme. Ryžu preberieme, prelejeme horúcou vodou a pridáme ju k poloudusenému mäsu. Okoreníme mletým čiernym korením a majoránom. Zalejeme horúcou vodou a prikryté pomaly dusíme až všetko zmäkne. Podávame s chlebom.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: dusenie
  • Kuchyňa: neurčené
  • Príležitosť: jedlá na každý deň
  • Lacné jedlo: nie

Komentáre:

Pridal/a: juraj - 26.7.2013

Je to výborné včera som to robil.

Súvisiace recepty

Jemné rizoto
Jemné rizoto
Rizoto
Rizoto
Slepačia polievka 2.
Slepačia polievka 2.
Slepačia polievka 1.
Slepačia polievka 1.