Slovenský guláš 1.
Zaradené v kategórii:
Gulášové a mäsové polievky, Hovädzie mäso

Ingrediencie:
400 g hovädzieho mäsa, 60 g masti, 100 g cibule, 1 lyžička červenej papriky, soľ, rasca, 400 g zemiakov, mleté čierne korenie
Postup prípravy:
Hovädzie mäso umyjeme a pokrájame na menšie kúsky. Na masti speníme nadrobno posekanú cibuľu, pridáme papriku, pokrájané mäso, osolíme a dusíme. Keď sa šťava vyparí podlejeme horúcou vodou a udusíme takmer do mäkka. Potom pridáme očistené na kocky pokrájané zemiaky, pomletú rascu, mleté čierne korenie a spolu udusíme do mäkka.
Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy
- Počet porcií: neurčené
- Čas prípravy: neurčené
- Čas varenia: neurčené
- Náročnosť prípravy: stredná
- Technika prípravy: varenie
- Kuchyňa: slovenská kuchyňa
- Príležitosť: neurčené
- Lacné jedlo: nie
- Poslať recept známemu
- Tlačiť recept
- Komentáre (0)
- Zdieľať cez Facebook
Komentáre:
Súvisiace recepty
![]() Slovenský baraní guláš | ![]() Slovenský guláš 2. | ![]() Fazuľový guláš | ![]() Rumunský guláš |