už 3274 receptov

Pridaj recept

Slovenský guláš 1.

Slovenský guláš 1.

Zaradené v kategórii:
Gulášové a mäsové polievky, Hovädzie mäso

Kliknite pre zväčšenie obrázka: Slovenský guláš 1.

Ingrediencie:

400 g hovädzieho mäsa, 60 g masti, 100 g cibule, 1 lyžička červenej papriky, soľ, rasca, 400 g zemiakov, mleté čierne korenie


Postup prípravy:

Hovädzie mäso umyjeme a pokrájame na menšie kúsky. Na masti speníme nadrobno posekanú cibuľu, pridáme papriku, pokrájané mäso, osolíme a dusíme. Keď sa šťava vyparí podlejeme horúcou vodou a udusíme takmer do mäkka. Potom pridáme očistené na kocky pokrájané zemiaky, pomletú rascu, mleté čierne korenie a spolu udusíme do mäkka.

Pridaj recept do mojej kuchárskej knihy

  • Počet porcií: neurčené
  • Čas prípravy: neurčené
  • Čas varenia: neurčené
  • Náročnosť prípravy: stredná
  • Technika prípravy: varenie
  • Kuchyňa: slovenská kuchyňa
  • Príležitosť: neurčené
  • Lacné jedlo: nie

Súvisiace recepty

Slovenský baraní guláš
Slovenský baraní guláš
Slovenský guláš 2.
Slovenský guláš 2.
Fazuľový guláš
Fazuľový guláš
Rumunský guláš
Rumunský guláš